Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Amugy te ilyenkor a kis fejedben azt hiszed hogy engem sertegetsz?? Vagy hogy ez nekem faj vagy bosszant?? :)) Ez kb olyan mintha azt mondtad volna hogy az eg kek es az is marad! :)))) Jo pihenest babacska...
Asszony meloba gyerekek suliba..ha nekem van mit csinalni megyek, csinalom...de amigy csak felmezek meg osztott kepen tozsde+forum... Nyugi ha csaladdal nyaralunk nem fog itt enni a fene!! Amugy is lassan jon a hir!! Azt varom!! :)))
Kepzeld eppen 20% melon vagyok 94% berert...itt ugyanis az allam kisegitett egy rakat ceget es munkavallalot... Svedbe ja... Es most csak 10nap szabit kell kivegyek 2 teljes honap fizetett szabihoz.. ugyhogy ja...aranyelet van! ;) Es itt nincs ez a buta ertelmetlen vasszigor meg panik se... Es ahogy mondtam 25 fok napsutes van vegre...
Szerintem van neki ehep. Viszont ha nincs akkor minél hamarabb vegyen ezen a szinten az opi eladásából .Ez innen minimum triplázni fog, míg az opi fanok még a 300 as szintig könyörögnék fel a papírjukat😃😃 Trollkodásról meg annyit ,nem kell komolyan venni. Ebben az ingerszegény környezetben még üdítően is hat, már ha valaki veszi a lapot😉 Ez a papír nekem is van bőven, nutex még bővebben, hát szeretek veszélyesen élni 😃 Mi sem bizonyítja jobban, fúllig vagyok settel, óriási virtuális bukóban😂
Megeggszer elmondom.....nekem semmi bajom nincs...csak etetem a sajat fhosukat azokkal akik eddig itt enekeltek. En kimondottan derus vagyok... Sut a nap es 6 x 5 ora melom van meg ket honap szabiig... az elet szep. Trollkodni jo ertelemben a sok fafejjel meg szeri tem kimondottan udito! ;)
"Hírre adni kell.. "Fórum bejegyzés alapján nem kereskedünk.. Neked tulajdonképpen mi a bajod? Simán lehet story ebben a papírban, az hogy ez nem most fog napvilágot látni, hát megmondom őszintén ezen nem csodálkozom.. Van itt még pár díszmadár részvény, amelyik sokkal szarabb pedigrével sokkal több ideig szívatta a jónépet.. Est, Nutex, Nord, Akko.... Az Ehep ezekhez képest egy Angol úriember...
Mondjuk ez még messze áll a kreténtől, viszont jól el szórakoztatja magát 😃 Amúgy én is várok hírt nap mint nap, addig is várok türelemmel és hígítani fogok, de nem itt hanem 3000 alatt😉 Remélem arra nem fog sor kerülni!!!
En honapokig kertem ugyan ezt pajtikam...de ment tovabb a gusztustalan enekles. Pont azok okoskodnak itt most akik eddig nyomtak a "mostmar biztos hogy hir jon" dumat!! Amugy meg vegyel vissza kerlek...nem kell olvasni ha nem birod a nyomast.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!