...hááát, nem úgy alakult a dolog ahogyan én eccerű paraszti ésszel elképzeltem. Viszont cad-dal, nzd-vel szemben nem ment akkorát eur. Legalább is eddig. aud-dal szemben már egy kicsit erősebben jött fel.
Tartom a +swap irányaimat. :)
"....aztán venni kéne dollárt, mert égetni fogja a kezemet a túl sok forint! :) ...." és ilyenkor hogyan veszed? Fizikai valutát, vagy fx-en számlára ? Ha kp veszed mit csinálsz vele? Párnaciha? Ha indiszkrét, bocs, hagyjuk.
:)
Tartom a +swap irányaimat. :)
"....aztán venni kéne dollárt, mert égetni fogja a kezemet a túl sok forint! :) ...." és ilyenkor hogyan veszed? Fizikai valutát, vagy fx-en számlára ? Ha kp veszed mit csinálsz vele? Párnaciha? Ha indiszkrét, bocs, hagyjuk.
:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!