Brokerboyy, nem kell minden adás-vétel mögött sejteni valamit. Egyszerűen emelkedőben volt a papír, de pilllanatnyilag nincs benne annyi szufla, hogy átvigye a 75-76-os szintet. Kész, visszafordult. Semmi manipuláció, szórakozás nincs benne. Visszakecmereg 70 alá, és majd újra megpróbálkozik a hegymászással.
BUXER: írd már be a szokásos hülyeséged, hátha akkor 70 felett marad!!
Törölt felhasználó2006. 03. 03. 10:07
Ne dőljünk be...valaki itt közülünk játszadozik,nem az econál -szerintem...arra megy,hogy sokan megunjuk a kivárást ,naponta 16.35-kor le 1 forintonként, borzolja az idegeinket,az ijedősek kiszórnak...a többit tudjátok...így akár hetente több százalékot nyerészkedik..vagy nincs hír-nincs vevő-ilyen egyszerű a képlet?...akkor miért érzem,hogy tudatos az egész...jók a megérzéseim általában...franc tudja, én kivárok!!!!
Nagy econet rajongó vagyok, mint tudjátok ))) (A topikot is én nyitottam) de most menekülnék belőle amíg be nem esik 65 ig mert nagyon úgynézem a lesz.
Elhitették velünk ,hogy ismétli a 2005 jan. szintet begyüjtöttünk,várun,kifáradunk,végül adunk, majd mikor elrepül vennénk vissza,demár nem lessz mit. Jav:KIVÁRNI!!!!!
O dehogy lesz itt unalmas nap. Nekem mar sikerult jo rohogesekkel a csipat kiverni a szemembol.
Bocs az off-ert, de arfolyamokban keptelen vagyok jon- es rosszon tul mast is gondolni.
puleo: az kell hogy bizz benne, akkor rimánkodsz jól!:) és az is kell, hogy gyenge légy, szenvedj bizalomhiányban> szóval ha puleo: akkor összevissza:)
Törölt felhasználó2006. 03. 03. 09:05
75 átvitele olyan mint a magasugrásnál 4 méter,talán soha nem lesz,félő az egész.
irjuk hogy alig van közkéz,de mégis milliók jelennek meg 75 felett,ezek kik?
Econet topik