ezek a mai pár darabos felkötések viszont kaptak 3 fekete pontot.
szóljatok ha kivették 76-ig nem 10-20ezresével, 77-80-hoz besegítek majd, addig nem érdekel (sokkal jobb lehetőségek vannak a piacon ennél az állóháborúnál)
Oszlopos, vagy valaki!
"egyéb" kategóriába sorolt tulajdonosok milyen kategóriát takarnak?? kit sorolnak be oda?
megnéztem a tulajdonosi struktúrát, teljesen kicserélődött, eltűntek a régiek, bejelentések erről sehol... pszáf fellépés úgy tűnik semmit sem ért.
"a phylaxia fogja vinni,két speki papírunk maradt,eco phyl"...szerintem a phylnél a CEVA húzza az időt és ma nem lesz semmi, azaz irány le...akkor az eco is?????
Arra, hogy vannak, akik naponta 6* beírják a vágyaikat szakmai vagy bármilyen más indok nélkül...Ma 90, holnap 90, holnapután 90.....egyszer be fog jönni, és akkor ő lesz a király, de lássuk be: a cég csalódást keltő eredményt jelentett, amikor vétel van egyik nap, másnap ugyanazok eladnak, gyűjtögetésnek nyoma sincs a papírban, bár ezt itt sokszor olvashatod. Az elmult 3 napban minden egyes kitörést visszatömtek...ezek a tények.....
Ami még érdekes lehet.Sulinet háló értékesítés.Ki indult benne? Nincs hí. Miért?Talán hétfőn tender bontás?Ha indult az Externet,TUD-e nyerni? Ha nyer, mennyivel emel ez a részvény árán ?Már csak két kereskedési nap addig. Fogy az idő.Spekik odafigyelni!Valaminek lenni kell a háttérbon sok a logikátlan mozgás.Ez mn. vélemény,lehet hogy hulla a papír és így megyünk dec. 31-ig?????
egyébként azoknak akik nincsanek képbe az alapszabállyal:
"a részvényjegyzés árfolyama vagy a
legutolsó alaptoke-emeléskor meghatározott kibocsátási árfolyam
plusz 10 (tíz) százalék, vagy az aktuális tozsdei árfolyam mínusz 10
(tíz) százalék közül a magasabb érték"!
ezért érdemes alacsonyan tartani a tőzsdei árfolyamot hiszen ki akarna mondjuk 150 Ft + 10%-ért tőkét emelni az econet-ben...
csak az a kérdés ami már korábban is felmerült hogy meddig lehet ezen a szinten tartani az árat?
egyébként csak én gondoltam bele hogy mekkora lehetősége van a cégnek az ADSL kapcsán vagy mások is?
illetve várok véleményeket mert lehet hogy nincs igazam és tényleg nem ér sokat a cég!
gondolkodtam az externet értékén:
bárki lesz az új kormány az tuti hogy erősen támogatni fogják azt hogy mindenkinek legyen internet hozzáférése (hosszú távon ez ADSL)
nem ismerek nemzetközi számokat de mao-n 4-5 év múlva szvsz a háztartások 60 %-ában lesz gyors internet
ez úgy 1,5 millió lehet
lényeg a lényeg szvsz az externet és az összes többi szolgáltató min évi 50-70 %-os előfizetői bővüléssel számolhat
és ez csak az econet egyik üzlete...
amit írtam szigorúan szvsz
marq!
jövő héten meglesz az infó hogy mennyi idő alatt döntöttek az EU-s támogatásról!
Econet topik