Elkezdtek már ráharapni, a napi emelkedés ezen a héten is ezt mutatja. Páran reménykednek benne, hogy tudnak olcsón vagy 800Fr alatt venni, de lényegesen több részvényt vesznek meg, mint amennyit eladnak. Osztalék még a mostani áron is kiemelkedő, 1000Ft-os részvény árnál is az lesz még.
Tudtam bővíteni 778-816 vonalon. Megvolt három swing kör. Ha és amennyiben majd elfogadásra kerül az osztalék 1100-1200 környéke benne lesz. Eddig a nagyobb hullámok már meghoztak kicsit több mint egy osztaléknyit és hol van még a vége nyárig!
Nekem is már a második köröm itt, mivel a nagy felhúzásban én is megremegtem és dobtam, majd szépen vásároltam vissza. 😉 Bár kicsit sajnálom, hogy nem vettem többet, de ez általában ilyen.
Ha Tibi bácsitól még lehet kérni, akkor egy kisebb beijesztés a közeljövőben lefelé jól esne, még egy kevéske hiányzik ahhoz, hogy visszaépítsem a realizált pakkomat.
A nagyokos eladó, aki az elmúlt napokban kitárazott 830 alatt remélem pislog már! Röhögve adhatta volna 900 körül, ha nem agyatlanul megy előre! De idővel 1000 felett is...
DUNAHOUSE részvény