én egy kör dunát jó haszonnal eladtam majd visszaszálltam bőven pluszban vagyok,felveszem az osztalékot..oké visszaesik..nem akarok vele ugrálni,tartom ha bejön a számításom a következő osztalékkal kapcsolatban akkor már ezzela pakkal is jó poziban leszek. persze ha érdemes veszek hozzá..Én nekem eza megforgatom másban dolog, ami ovatosságra int..van 4-5 részvény a Béten ami ér valamit...persze az osztaléksorrendet végigjatszom szépen..
Az eladott részvényeimen általában 50 feletti százalékos haszon volt, a nyereséget megforgatom majd másban. Ha lesz jó áron még DH, visszaépítem a nagyobb adagot jövőre. A mai magyar BÉT szerintem nem kedvez buy and hold stratégiának. Ha meg elmegy mellettem a vonat, az sem baj )maradt így is részvényem, negeyedét megtartottam). Az eddigi tapasztalataim alapján minden, amiről azt hittem., hogy már nem fog érdemben visszajönni értem, mégiscsak visszajött. Elég egy nagyobb negatv külső impulzus, és sokan azt fogják eladni, amin még van nyereség, pl. az osztalékot már látott DH adagokat.
DUNAHOUSE részvény