Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Egy újabb jós..nemhiába, olcsó a Temu-n már az üveggömb😅 Zöld hitel, zöld kötvêny. Kezd közgyűlés, êves jelentês előtt mizgolódni..? Kíváncsian várjuk!
Még van az econetes időkből 😲?? Én az akkori szép hozamot már legalább 10 X megforgattam más papírokban több ,kevesebb sikerrel. Még most is van 63,6 átlaggal (már delta néven) egy kevés, de valószínűleg dobom is amíg nem megy 60 alá. A 4ig innen minden visz és vinni fog!!
Mindeközben a 4ig-es jászait a köztársasági elnök, a nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztésért felelős, rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezte ki 😲 Szóval ,gyakorlatilag komoly diplomatává emelkedett, neres hátszéllel!! Ezentúl mint eddig is, innen tuti hogy elhappol minden üzletet!! Legjobb lenne a delta szenvedő részvényeseinek egy olyan hír, hogy beolvasztja ezt az egész szarságot a 4ig-be, talán akkor 80-100 ft között megszabadulhatnánk végre ettől az egész cirkusztól!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.