https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250306/a-zold-atallas-elkerulhetetlen-ez-varhat-a-magyar-vallalatokra-az-elkovetkezo-evekben-745747# ; Még ennyit : A DELTA a jövőre ÉPÍTKEZIK ! Az árfolyam is követni fogja , nem úgy ahogy szerettük volna,de meglesz amit vártunk,várunk. JÖVŐ ! Az Alapok sem azért vásároltak,mert az egyik vezető megvakarta egy reggel ................... és utána hírtlen felindulásból vettek több mint 20 millió darab részvényt. És a DELTA ezt ki sem emelte . Vajon miért ???? :-) :-) Lehet gondolkodni. Ha egy jelenleg kisebb cégbe belevettek volna ALAPOK akkor azt büszkén kommunikálta volna más cég. ITT még nem jött el az ideje, nem érdekük. Ha van elgondolásod , tarts ki mellette. Építkezz te is. Bármikor duplázhat, utána kellemetlenebb beszállni. Látod, aki 40 ft alatt építkezett az most is nyugodt lehet, aki az emelkedésnél szállt be mondjuk 80 ft-nál annak kellemetlenebb. És hát vannak akik néhány havonta próbálkoznak, nem nyernek néhány nap múlva és utána köpködnek, céget, fórumozókat. . Tehát nincs itt semmi látni való. Megkell tenni a tétet annak aki lát jövőt a DELTA-ba. 2017 óta várok és vállalom amit megléptem, nem mocskolom egyik fórumozó beírását sem. Én döntöttem , az én FELELŐSSÉGEM. A cégről szoktam írni gondolatokat, nem más fórumozó írását mocskolom. Ennyi. Kitartást azoknak akik vállalták,hogy vesznek DELTA ( Estmédia ) részvényt. Pisztolyt senkinek sem tartottak a fejéhez, hogy vásároljon DELTA részvényt. ÉN megvárom,hogy mi lesz a 383 millió darab részvény sorsa. Többek közt Joker társunk is erre vár. Most egy darabig újra lépek,mert nincs ide értelme rendszeresen írni, azért,hogy néhányan mocskolják a mások írásait.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.