Az indikátor nem ördögtől való! De soha nincs túlvett, vagy túladott részvény. Mindig vannak extrém esetek, mint most is. De így felmenni mondjuk 200-ig azt elképzehetetlennek tartom. Kell közte szünet, konszolidáció, oldalazás, stb...De nem mind1, hogy daytrade nyomod, vagy hosszútávon!
Itt látszik, hogy csak kis befektetők kezében van a DELTA (Major Holders) https://finance.yahoo.com/quote/DELTA.BD/holders Amennyiben itt lenne olyan tulajdonos, mint a (GOLDMAN vagy befektetési alapok...) akkor ebben lenne óriási potencia! Tudtok olyan befektetési alapot, aki vásárolja ezt a papírt? Természetesen én is bízok benne, hogy akár 200-300-ig is felpörög, de legyetek óvatosak! (nehogy 35-n kössünk ki újra)
Haladóknak: Nem akarok okoskodni, de az RSI indikátor 4h charton iszonyat túlvásárolt.(30 percesen türhető még) Oldalaznia kell a részvényben, és érdemben csökkenni a túrbulenciának, hogy újra lendületet kapjon! Csatolnám a yahoo linket erre való tekintetel, de nem engedi! Ezt engedi: https://finance.yahoo.com/quote/DELTA.BD/, viszont a szűrőket be kell állítani!
én már többször teljesen kiszálltam innen. Most kifejezetten korán, így utólag a szárnyalást látva.Nem értem, mire ez a gyors felhűzás, ez kicsit elriaszt. Nem tervezem most visszaszállni. Egyelőre kívülről szurkolok Nektek. :) Kívánom, hogy végre Te is kiszabadulj.
amire válaszoltam. Te írtad.. :) " A 13 az vajon tényleg szerencseszám? Majd elválik,ugyanis 2024 ben lesz 13 éve,hogy elborult az agyam,és "fektettem" be ebbe a szarkupacba."
Nagyok leszünk,nagyon nagyok!!!!???? Kösz aki aggódik értem,itt tartom a fogadóórát.... Megvan az összes részvényem,bízom a csodában. Márpedig csodák vannak!!!
További kellemes ünnepeket kívánok..... A 13 az vajon tényleg szerencseszám? Majd elválik,ugyanis 2024 ben lesz 13 éve,hogy elborult az agyam,és "fektettem" be ebbe a szarkupacba.
Tényleg legyen ez a kívülálló empatikus rv üzérek topikja! Látod? Ma du megint már ki akarnak szállni a 40 környéken vettekből ezért megy most a + duma!
Októberre kgy mikor a legnagyobb hullamot fogják berakni? Teljesen rendben van a ceg reszerol egyébként a megfelelo elore jelzett tajekoztatas. De Ugy lesz kgy ahogy augba hóesés.Nem is az arfolyam erdekel engem, hanem ha most nyáron nem lesz semmi es szept oktba behozzak a hullamot, mar pedig befogjak, az megint 2. 2-5 honap, es mikulas rallyt varunk majd. Sztem ha szeptig semmi nem lesz akkor konyvelheto a jovo tavasz, az őszi téli kieses miatt. Ne legyen így. A gyengebbek kedveert az idő a lenyeges a leirtakban.
Kettonk kozul nem en nyalom falom bennfenteseket mint kalauzhal hatha leesik egy morzsa:-) Opus 2 kezd ez lenni csak itt nem nyernek semmilyen nagy dobast. Mozi ua. fent tomes aztan leontjuk johet a kovetkezo kor egyre alacsonyabb csucs appe, opus, 4ig volt a szamarvezeto...Kell sok beragadt azok is veszik higitasnak...
Az a kérdés miért itt ilyen feltűnően aktív valaki, akit nem is érdekel a papír? Annyi kispapír van, ám emberünk lankadatlan és fáradhatatlan, de csak a Deltában. 😳🤨
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/