Az indikátor nem ördögtől való! De soha nincs túlvett, vagy túladott részvény. Mindig vannak extrém esetek, mint most is. De így felmenni mondjuk 200-ig azt elképzehetetlennek tartom. Kell közte szünet, konszolidáció, oldalazás, stb...De nem mind1, hogy daytrade nyomod, vagy hosszútávon!
Itt látszik, hogy csak kis befektetők kezében van a DELTA (Major Holders) https://finance.yahoo.com/quote/DELTA.BD/holders Amennyiben itt lenne olyan tulajdonos, mint a (GOLDMAN vagy befektetési alapok...) akkor ebben lenne óriási potencia! Tudtok olyan befektetési alapot, aki vásárolja ezt a papírt? Természetesen én is bízok benne, hogy akár 200-300-ig is felpörög, de legyetek óvatosak! (nehogy 35-n kössünk ki újra)
Haladóknak: Nem akarok okoskodni, de az RSI indikátor 4h charton iszonyat túlvásárolt.(30 percesen türhető még) Oldalaznia kell a részvényben, és érdemben csökkenni a túrbulenciának, hogy újra lendületet kapjon! Csatolnám a yahoo linket erre való tekintetel, de nem engedi! Ezt engedi: https://finance.yahoo.com/quote/DELTA.BD/, viszont a szűrőket be kell állítani!
én már többször teljesen kiszálltam innen. Most kifejezetten korán, így utólag a szárnyalást látva.Nem értem, mire ez a gyors felhűzás, ez kicsit elriaszt. Nem tervezem most visszaszállni. Egyelőre kívülről szurkolok Nektek. :) Kívánom, hogy végre Te is kiszabadulj.
amire válaszoltam. Te írtad.. :) " A 13 az vajon tényleg szerencseszám? Majd elválik,ugyanis 2024 ben lesz 13 éve,hogy elborult az agyam,és "fektettem" be ebbe a szarkupacba."
Nagyok leszünk,nagyon nagyok!!!!???? Kösz aki aggódik értem,itt tartom a fogadóórát.... Megvan az összes részvényem,bízom a csodában. Márpedig csodák vannak!!!
További kellemes ünnepeket kívánok..... A 13 az vajon tényleg szerencseszám? Majd elválik,ugyanis 2024 ben lesz 13 éve,hogy elborult az agyam,és "fektettem" be ebbe a szarkupacba.
Tényleg legyen ez a kívülálló empatikus rv üzérek topikja! Látod? Ma du megint már ki akarnak szállni a 40 környéken vettekből ezért megy most a + duma!
Októberre kgy mikor a legnagyobb hullamot fogják berakni? Teljesen rendben van a ceg reszerol egyébként a megfelelo elore jelzett tajekoztatas. De Ugy lesz kgy ahogy augba hóesés.Nem is az arfolyam erdekel engem, hanem ha most nyáron nem lesz semmi es szept oktba behozzak a hullamot, mar pedig befogjak, az megint 2. 2-5 honap, es mikulas rallyt varunk majd. Sztem ha szeptig semmi nem lesz akkor konyvelheto a jovo tavasz, az őszi téli kieses miatt. Ne legyen így. A gyengebbek kedveert az idő a lenyeges a leirtakban.
Kettonk kozul nem en nyalom falom bennfenteseket mint kalauzhal hatha leesik egy morzsa:-) Opus 2 kezd ez lenni csak itt nem nyernek semmilyen nagy dobast. Mozi ua. fent tomes aztan leontjuk johet a kovetkezo kor egyre alacsonyabb csucs appe, opus, 4ig volt a szamarvezeto...Kell sok beragadt azok is veszik higitasnak...
Az a kérdés miért itt ilyen feltűnően aktív valaki, akit nem is érdekel a papír? Annyi kispapír van, ám emberünk lankadatlan és fáradhatatlan, de csak a Deltában. 😳🤨
Az maganugy hogy milyen konteokban hiszel. Ott a szekta az alternativ valosaghoz. Evanani janika es hasonlo jozan gondolkodasuakat ettol meg lehet hogy erdekli. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy olvasd a hsz-eimet... Fel ev utan mar illene szarnyalni nem csak lebegtetni ez mar sokakban felmerult
Én nem aggódom. Neked meg totál felesleges, ha nincs papírod. Tolod itt a bennfentes jólértesült szöveget részvény nélkül. Önmagában ez egy értelmetlen tevékenység, ergo nem cél nélkül teszed.
Ennek semmi koze ahhoz ki hova huzza az x-et a fulkeben inkabb ahhoz mit tartanak roluk bizonyos korokben...a nagy uzleteket ugyesen hide-oljak eloluk.
Egyebkent olvastam tobbszor az irasaidat. Ha bcs egy haramia volt hidd el ezek nem kevesbe. Zsak a foltjat talalta meg... Ha mar Papp is lelep haaat.. nemtom pedig allitolag eleg nagy penzt szakitott azert a jelmez tervezesert...azert te is maradtal volna amig lehet...
Teljesen nyugodt vagyok 80 alatti a pulzusom. Ilyen dumak nem tudnak hatni ram ne erolkodj:-) Befektettel a cegbe de eddig nem hozta a varakozasaidat. Ezzel a gardaval nem is fogja...
Vettel par papirt belole aztan mar rogton ehhez is ertesz? Mint tozsdei cegnek elemi eredeke lenne hogy ilyen pozitiv fejlemenyekrol beszamoljon. Miert nem latsz ilyet? Mert nincs...
2 3 napja totalisan kihalt a masik forum. Irodek korbe irta azt amit egy friss nick irt. O nem kapott egy minuszt se En leirtam ugyan azt amit irodek es kaptam 15 minuszt, a semmibol ugy hogy mas egyet se es 3 napja kihalt a forum. Egybol lett 15!!!es csak en!! Es amikor festo megjelen. Majd megjelent a festo aki pont ilyenkor belem all. Plusz a sok minusz azt sugalja h sampipi te egy szar gyerek vagy. Szval festo megjelenése es 15 minusz csak kizarolag nekem. Ugyan azert masnak semmi. Remelem azert ezen sokan atlatnak. Pontosan most fognak visszaereszkedni a festoek 10 20 nickel. Ezert is mondtam h nem allok most bele, mert ez elore megjatszott dolog. Ennyit akartam megjegyezni a temarol. Illetve a sirasomrol anyit hogy nem sirok csak nézem az erem masik oldalat es megosztom massal aki majd eldonti h erdemes azt fejben tartani vagy sem. Hogy is varnam ida mikor benne vagyok sok k val. Nem is értem. Rinya meg stb. Majd személyesen ha latom oda megyek bemutatkozni neki. Ennyi tema lezarva. Csak oda ezt mar nem akartam.
Kedves sampipi,és aki írni akar. Soha nem törlök,és töröltem senkit se. Ide írhat mindenki,elsődlegesen anno ezért hoztam létre ezt a topicot. Ez egy semleges szegmens,mindenki véleményét elolvassuk.
Annyi hazugság volt a múltban,és az árfolyamban,hogy nehezen hiszik el az emberek,itt bizony készül valami,és nem kis dolog.Sztem a kopasz lelépett,új szelek fújnak,komoly alakok ezek.Viktor velünk van.
Itt vagyok Nyanya.Ide írok.Itt megtalálhatsz.A már bezárt festõ mázoló topikjába se irtam régóta.Sok volt ott a hamiskártyás.Látom a régi vagy,és egyre jobb a helyesírásod.
Emlékszel mit mondtam még amikor Andy élt?Na,akkor sokan lehurrogtak.Szóval ML-t vártam én ide akkor is.Visszaolvasható.És lám úgy néz ki,emberén keresztül megérkezett.....
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/