Bevallom,én már elvesztettem a fonalat.Lassan hányok az egész story/nélküliség/tól.Vagyis inkább a kopasztól.Tartom,amíg ő itt van,nem lesz rend.Azt se tudom elképzelni,mi a cibánkos lófaszt tudna ide behozni?Mindent elhappoltak előlünk.De mivel bukóban vagyok,tartom....csak ez a titokzatos huzavona idegörlő,és gusztustalan.
A Globtermnek, ha jól számolom, ezzel 27,7%-a lesz. 3%-t el kell passzolnia, ha nem akar ajánlatot tenni. 7.740.000 db-t kb. A csődeljárás utáni tőkeemelésnél is eltűnt a végére kb 3-4 milla darab a korábban keletkeztetettből, és így nem kellett ajánlatot tenni.vagy tévednék?
Na a T-Sys hajó is elúszott.....vajon mi a cibánkos lófaszt csinál a kopasz?Bosszantó ami itt nem /megy/.Pappp úr mit tudna ide még behozni??Egyéb extrém ötletek?
Az Úr latja lelkemöt. Éngem első ízben a Secta állított pellengérre ratio híjján, mer feszes hangulatban tréfát szórtam a marakodó kakasok közibé. Másod ízben gondolám a ballonba írván nyugoda a lelkem, de kígyófészek az, s szóparbajra senki ki nem álla velem, csak szemüket forgaták mind a burgundi turista ki először lát engem két lovon egyenesen megállani vágtában, fél hordó után. A ballonba búslakodám hát, mikor egy Eszkalátor nevű fickó odalépettadott hozzám es hírt adott e menedékről. Egy-két nikk ismerősen cseng itt, megpihennék hát. Most adjon innom.
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/