Szia Evanani!
Örülök, hogy nem tűntél el. Mostantól majd ezt a topikot olvasom, kösz, hogy létrehoztad.
Eddig csak a szektát olvastam mert annyi egyéb hülye másik topik volt össze-vissza, azokba
bele sem néztem. Last bezárt, annyi baj legyen. Majd felfuttatjuke ezt a régi vicces hangulattal
ha benne vagy ;-) !!!
4 számjegyről azért egyelőre ne is álmodozz (már ha nem csak a like-okat akarod gyűjteni :-) )
mert 383M db rv-nél semmilyen IT orientációjú cég ma Magyarországon nem indokolna ilyen
marketcap-t. 200 fölé viszont nagyon remélem hamarosan benézhetünk. Sajnos megint megy
az időhúzás, de talán ez a tegnapi választási pofon kis lendüetet adhat, hogy nem kéne mindíg
mindent a végletekig húzni.
Annak viszont nem örülök, hogy a tőkeemelésből származó rv-ket 6 hónapig nem muszáj átvenni,
viszont a lockup az a keltkeztetéstől és nem az átvételtől élesedett. Ez tehát azt jelenti, hogy ha akarják
még vagy 5 hónapig nem közlik kihez is kerültek az új rv-k, gondolok itt a GT-Bakai nagypakkokra,
majd ha átveszik az utolsó pillanatban, akár egyből a piacra is önthetik azt a részt amennyit lehet
(asszem 50%) március 20 után. Persze nagyon remélem nem így lesz és addigra inkább valami jó híreket kapunk, de mindenestre megint csak várhatunk és várhtunk. Ahogy az előbbi kommentben leírtam, a jelenlegi
árfolyam a Delta Systems kapacitását figyelembevéve, igencsak pozitív. Ez inkább a remélt fejleményeknek mint a jelenlegi tartalomnak tudható be. Meglátjuk.
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/