a lufinak mind1 hogy támasz vagy ellenállás , hónapok , évek óta csak 1 irányt ismer ,´olyan mintha az 5. emeletröl ledobnák a kalapácsot , (finoman fogalmazva)
Bocs, de nem igazán sikerült beazonosítani, hogy kire vagy kikre is gondoltál? Vagy az egész Szektára? Megtennéd, hogy kicsit jobban megfogalmazod, mivel engem tényleg érdekelne ki a hunyó. 😉 Előre is köszönöm és várom majd a válaszodat! Bár öt napja kiszortam szinte az összes deltámat, mivel ha továbbra is várom a csodát, akkor elmegy mellettem addig a többi buli, App, Opi, 4ig, Duna stb. és akkor már tényleg dühös lennék. 😁
"engem azzal gyanúsított, hogy a net sötét bugyraiban az ő rajkóját molesztáltam, itt a portfolion, bedrogozva bele a pacekba" Ez milyen nyelven íródott? :))
Szeva báttya! Megsértődtem igen, én úgy körbejártam azt csákót mindenféle irányból, hogy csak Stevie Wonder nem láthatta, hogy kiről beszélek. Vannak a Deltában futurozók is, írom az 1 millió darabos tőkeemelését 78 HUF-on, abból sem, megemlítem az OTT1 feléneklő topicját, lusták meggörgetni az OTT topicoc gazdáit, én feladtam, jót akartam, nem sikerült, nem teszem ki magam céltáblának többé.
Szerintem a Szektában fogalmunk sincsen , hogy kire akartál utalni. De egy dolog biztos szerintem, hogy a helyzet egy cseppet sem jobb, vagy rosszabb mint korábban.(Orbitális átverés áldozatai vagyunk a sztorinak). Innen már csak felfelé vezethet az út. Ha nem jól vontam le a konzekvenciákat, kérlek jelezd.
Ezt Zellernéni topicjába írtam, ma posztoltam a szektába, felhívva a figyelmet egy régi manipulátorra, falkában támadtak rám az értetlenek, az volt a köszönet, játszva a hülyét, vagy nem.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.