Ma már belenyal a 40 be azt jön újra 37-39 jósda résbe! Sajnos sosem lesz ebből szárnyaló rv! Szegény Vajna papesz ha ezt látná, egyenként nyomná el a szivart rajtuk, mert ő sokkal jobb fizimiskájú volt 🖤😪
mi a f...sz köze van az ike kötös igéknek a lufi csökkenö , zuhanó árfolyamához ? Inkább tegyél rendet a topikodban a zuhanó árfolyam miatt lázadozó tagok között :):)
Akkor komoly játèkos vagy🤣 Az internet nem felejt! Ha 46 felett zár akkor🚀🚀,barátkozz meg a gondolattal. Mièrt fáj neked az,hogy az emberek visszakapják a pénzüket? Majd a karma intézi😉
250 000 frt tettem bele akkoriban , levan irva , Sorsjeggyel próbálkozol ? Próbáld ki, több esély van nyerésre mint a lufival , engedd el a lufit , ne félj nem fog felszállni
Akkor az Opusod is 100alatt lesz tesa,mivel együtt mozog a 2papír. Az össze vissza hablaty helyett nem ártana ha megtanulnád TA-t😉. Elkerülhető lett volna az 500-as beragadàsod!🤡
80,120 körül szabadulni bűn? Vagy sohasem lesz 46 felett? Lemegy 30-ra? Attól nem megy semerre,hogy beírod a gondolatod 10-szer. 35 alatt eladom, vagy 60-70+ Leszarván, hogy merre megy. Nincs jelentősége
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.