ki is vágtak a szektából érte engem meg a többeket akik negativat irtak a lufiról ( egyébként avval az indokkal (is) hogy ez a szektások topikja akik szinte vallásos hittel biznak abban hogy a lufi árfolyama emelkedni fog) ( ezért is nevezik Delta szektának a topikot)
Törölt felhasználó2024. 01. 09. 08:50
Visszaolvasgattam a régi est topikot 2019 nyarától mindenben igazatok lett, pontosan láttátok h mi lesz. Két vélemény feszült akkor ott egymásnak és mindenben nektek az akkor oda író, óvóknak lett igazuk, igzatok. Mára ez tisztán látszik, gratulálok, akik ezt akkor ilyen tisztán láttátok, bár utólag már egyértelmű, de akkor azért nem volt az. Sajnálom h nem olvastalak akkor benneteket. Ennek a topiknak igazán 2019ben volt értelme, de akkor nagyon, hisz ti pontosan megmondtátok, akkor h mi is lesz, akik meg el hitték a delta storyt iszonyat megszívták...
nem kell azért feladni a reményt a lufinál , anno vettem akkoriban Kartonpack részvényényt úgy 9000 frt körül azt mélyreppennyt 2200 körülre azt eladtam átlagban 25000 frt ( roncs OTP valamilyen okból nem vette be a 40000 frt -os eladásomat )
pozitivan kell hozzállni a lufihoz a szektában is , bár a mai árfolyam is a tita nickre emlékeztet , 1ébként jól védi a 35 , arra számitottam hogy leverik 30 alá 2023 ban , nem jött be eddig , 2024 döntö év lehet
irogattam anno régen és azóta is hogy a lufi leereszt , erre kidobtak a szektából , nem kellett volna , 1 pár lufi részvényesnek megmaradt volna a pénze vagy más részvénybe fekteti a pénzét ( pl BÉT M.telekom , MOL , nem beszélve az USAcsúcstechnó papirokról pl Apple aminek az árfolyamo kb 5 év alatt 500% nött)Egy pár szektás fórumos beültette a tapasztalatlanokat és utána leléléptek a haszonnal
Köszönjük a részvételt a delta szárnyalásában! Ígéretes év elé nézünk... Talán nem felez jövőre BUÉK mindenkinek, aki ebben a csodálatos papírban ül És köszönjük a vezetőség munkáját az árfolyamot illetően
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.