Na jo ezt mar ismerjuk. Kicsikkel dobatjak majd johet a kovetkezo felkor. De most kiszallo gazgatosagi tagok ontesei bezavarnak. Ez akar napokig is eltarthat.
De ebben van adrenalin! A blue chip-ekben nem annyira. Ott napi egy-két százalék, oszt jóccakát. De ebben lehet napi 5-10 %-ot nyerni és veszíteni is. Legalább ébren tart. :-D
Lehet, hogy a végén beszállok ebbe a körbe, mert úgy látom, hogy 200 millió feletti napi forgalom egy újabb kört alapoz meg. A szektásoktól kérnék sok-sok pluszt! :)
Látom, hogy a TEBÉSZ keresetet nyújtott be a Delta ellen. No, ezzel megint kapnak egy pofont a részvényesek. A TEBÉSZ olyan balfék, hogy sorra bukta el a pereit hasonló ügyekben, aztán a cég meg a kisrészvényeseket szívatta utána.
Most hála Isten nekem nincs, átvittem a Nutexbe. Ott már volt egy jó köröm úgy egy hete, de most jön a következő, ma megint csak 32. És 100 millió feletti forgalom. :)
Razos lett a papper mar a 100-at sem tudja atvinni. Egy esetleges kovetkezo kornel ezt figyelembe kell venni. Na meg azt hogy kiszallo gazgatosagi tagok rovidtavon onteni fogjak sajat papperjaikat..
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.