Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én nem szeretnék elliottozni, de remélem te tovább képzed magad, ha ennyire magával ragadott. caldaro mellett Nellát is érdemes olvasni, mert ő megírja, ha jön az egyértelmű beszakadás. legalábbis megígérte :))
Az elején én is kb ilyesmit éreztem...:D
De mióta rendszeresen olvasgatom azóta mégis jobban "képben vagyok"
Nos elliott féle hullám elmélet nem jóslás, tudod.
Vannak irányok, lehetőségek amit mint egy mintát modellez.
De persze értelek, viszont szerintem a segítség ott van, hogy egy köztes 4-es hullám után még mindig emelkedés jön.
Javaslom olvasd el a fórumot alatta, néha az is segítség.
Ha érdekel...:)
tegnap:
Caldaroék azt írják a mai zárás után, ha európa tovább csúszik sp mehet 1985-73-ig is. De lehet elég volt ez a korrekció és megy tovább a harmadik hullám.
a "ha" megvolt, mégse ment sp 1985-re se. bejött a "de lehet" , de ilyet akkor minden hüje tud írni :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?