Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azigen! Reggel még 5-10% reményében indultam, most meg már 35%nál járok. Köszönet az amcsiknak, közben a siroki várat is megmásztuk. Nincs kedvem új pozikat nyitni, elég volt bőven a mai nap.
ugyanis ritkán kerül az ember ilyen helyzetbe, hogy bármelyik irányba mehetett onnan felőlem: ha felmegy, akkor vehetek újra, olcsóbban és drága része már eldobva, van újra tőke.
Ha lemegy, a maradék 2/3-ad szépen hoz.
hétvégére pont jó így :)
(amúgy akkor egész hetem nullás volt, ami döntés része volt. mostmár plusszos - ha így megy, harmadik hetem lesz zsinórban plusszos, amire asszem még nem is volt példa közel másfél év alatt :)
Köszönöm mégegyszer reggel, akik segítettek tanáccsal, 9500 átlépésnél kezdtem kicsit pánikba esni.. köszönöm, na.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?