Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Viccet félretéve... mi a fészkes fene készül itt? Megint oldalazunk, tegnap fél4-kor jött a beborítás, aztán este meg mintha mi sem történt volna. Ismétlődik?:)
Ma kipróbáltam élesben kridácska csodastratiját és eddig hatésfélszerezni tudtam a tőkémet... és még nincs is vége a napnak!
Nagyon figyeltem rá, hogy csak kis és jó pozikat nyissak, de mindent óvatosan. Konkrétan úgy csináltam, hogy mindegyiket a kellő szinten nyitottam, majd egyenként a megfelelő szinten zártam. Hihetetlen, de tényleg működik... és ezt kridácskának köszönhetem!
pont azért kérdezem,mert szerintem fibo egyáltalán nincs ezeken a szinteken(690 lehet 700,ha van 10 pontnyi eltérés a szolgáltatók árai között),a trendvonal valahol ott van 750-nél,de azt most még nagyon nehéz megjósolni,hogy hol fogja érinteni majd,ha odaér
daxnak 700 majd 750-van nálam ellenállása,de 750-nél is csak akkor merném shortolni ha sp500 kifáradna.
A tegnapi napos gyertya alapján sp500-at simán felránthatják 990 környékére,és mivel 8 óráson nagyon túladott szinten van,így akár már csütörtökön meglehet a 2000
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?