Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kötekedős jó reggelt ! Tulajdonképpen semmi közöd nincs hozzá hogy kinek milyen stratégiája van.Persze nyugodtan szemeteld tele a fórumot a hülyeségeiddel,ugysem érdekel senkit :) gutlakk.
nem hiszem, hogy robot lennek,de valoszinu,hogy elobb kezdtem kereskedni es a statisztikai adatok valoszinusitik, hogy tovabb fogok, mint te kedves lulo, hacsak meg nem leled a sotetsegben a fenyt, illetve talasz magadnak 1 strategiat amit kepes leszel kovetni, bar ugy tunik, hogy nincs mit megosztani, mert ha lenne a chartoknal es a fibonacci szinteknel tobb akkor valoszinuleg megosztanad velunk, hogy ezzel is segitsunk a nalunk tapasztalatlanabb kereskedoknek,
nem baj ha nincs strategiad amig a sajat penzed koltod,de mindenfele csillagjoslassal, meg hokuszpokusszal nem vagyok biztos, hogy sokat segitenel masoknak...
talan ezert lenne ez a forum,hogy segitsunk egymasnak illetve otleteket osszunk meg egymassal
Szoval van mit megosztani strategia, vagy ha az nincs, akkor 1 kereskedesi otlet longra shortra???
Van stratégiám, chart kell hozzá, mert belépés gyertyára van, stopkövetés meg indikátorral. link
Te mire lépsz be és, hogy követed a stopot?
Nekem egyszer egy előadáson mondták, hogy felejtsem el a chartot. Kérdeztem az embert, hogy tud nélküle kereskedni, de csak mosolygott. Kérdeztem, hova teszi a stopot, azt válaszolta nem használ stopot. Többet nem kérdeztem. :)
tapasztalatom nem innen van hanem abbol a tobb 10000 kereskedesbol ami a hatam mogott van........
Kivancsi lennek, neked van -e strategiad, esetleg strategiaid, illetve kereskedesi otleteid,ha gondolod megoszthatod ha van mit
hasznalhatod a chartodat ill. fibonacci-t ha ezzel segitesz masoknak
azt hiszem ez igy fair...
;)
Ebben 1et ertunk a narancs miatt, fogok ma jotekonykodni, mert ugy nezz ki Mo-nak lesz jovoje a kovetkezo 4 evben.
Persze tudod, hogy szol az iras:
Es a vilagossag a sotetsegben fenylik,de a sotetseg nem fogadta be azt!!!
Janostol szeretnek elnezest kerni, ha pontatlanul ideztem volna!!!
Lehet, hogy erdemes volna nehanyszor elolvasni a megjegyzeseimet...bar ez csak az en velemenyem,...mert kivancsi lennenk milyen meszire lehet menni a fibonacci szintekkel es a chartokkal,
en mar dobtam ma 1 strategiat, amivel tovabb lehet menni mint a legkozelebbi sarok, nem sokan dobtak strategiat az itteni nagy hohoho horgaszok ill. nagy vadaszok kozul.
(megjegyeznem a strategia nem tolem szarmazik hanem az itteni nagy vadaszoktol sokkal "tapasztalatlanabb" kereskedoktol, ja es chartok es fibonacci szintek nelkul)
csak az erdekesseg kedveert...
az ellanallas miatt erdekes a long 10000 folott mert hidd el rengetegen be fogjak shortolni, ha atmegy 10000-en, lehet, hogy 1 vagy 2 nap alatt megy 500 pontot, a rengeteg shortos akinek megremeg a keze zarni a veszteseges pozit, illetve elkezdik tologatni a stoppokat
;)
ezert lehet erdekes 10000 fellett, mert ott gyors lesz,ha felette tud zarni
de ez csak az en megerzesem,tapasztalatom,
hol van a te ellanallasod 10000 fellett???
attol fugg honnan nezzuk
;)
(ne felejtsd aprilis 18-at,tobb mint 50% esely az esesre) Judeai Nepfront!!!
hát ez nem sok. érdekes,hogy 10k fölött long,hiszen nem sokkal fölötte van egy komoly célár/ellennállás havi charton,ahonnan jó eséllyel épp lefordulás várható.
szóval a kritikán kívűl sok kézzelfogható nem olvasható ki a beírásaidból
Nem ajanlanek se shortot,se longot, mert amire a sajat penzemet nem tennem, azt masnak nem volna fair ajanlani.
A Fibonacci rajongoknak, viszont ajanlanam 10000 pont folott a DAX-ot longra,nem tobb mint 250pontos stoppal bar nem hiszem hogy ezt ok megengehetik maguknak, ami lehet, hogy a jovo heten lesz az is lehet, hogy 2020-ban
Longra nem szeretek celarat meghatarozni mert rontja a statisztikaimat.(de a fanatikusok probalkozhatnak 11200-300-al azzal igy is 4-5/1-es trade.
Sokkal valoszinubnek tartom a shortot,de majd a piac eldonti.
Short nem emlekszem pontosan,de 9100-8950 korul erdemes nyitni,de ez a piactol, a tobbi indextol konyebben meghatarozhato!!!
Nem hiszem, hogy szeptember kozepe elott, sokan besortolnak, mert nyaron a profik nyaralnak, a likviditas csokkenesevel pedig veszelyesebb a short.
Aki mindenaron szeretne adni probalkozon
Aprilis 18-an nyitasban, azt hallottam, hogy a JUDEAI NEPFRONT a Brain eletebol, eladast fontolgat.(tobb mint 50% esely az esesre) es most azt hiszed hulyeskedek.
Az asztrologusaim azt sugjak.
nézzük a gyakorlatban! a shortosoknak milyen célárat javasolsz,ill. aki longolni akar,hol probálkozzon jó eséllyel? persze szigorúam az ajánlati könyvből és kötéslistából kalkulálva
ugyan ugy kell kereskedni chart nelkul mint charttal.
Veteli jelre venni kell eladasi jelre pedig zarni a poziciot.
Erdekesen hangzik gondolom,
szoval az elso kerdesem az lenne, hogy van-e mar strategiad?
mert amig nincs addig teljesen mindegy, hogy chart vagy chart nelkul "kereskedsz"
jatszol.
Ajanlanam a nyito,zaro,minimum, maximum arak rogziteset, ezt lehet negyzetracsos fuzetbe, excel-be, amibe tetszik.
Nem ismerlek,de szerintem az elmed sokkal kreativabb mint a jelenleg elerheto szamitogepek.
a szamitogepekre hagyjuk a monoton elemzest, esetleg a quantitive analysist,de azzal raersz, ha mar van 1 kis tapasztalatod.
a masik dolog amit ajanlanek,hogy addig amig meg nem duplazod a tokedet, nem ajanlom, hogy hasznalj tokeattetelt.
Erdemes eloszor jarni, megtanulni, aztan lehet kocogni, futni, vezetni, de sajnos nem sokan szulettek forma1 -es versenyzonek!
1 ingyenesen elerheto strategia, sokkal "tapasztalatlanabb" kereskedoktol mint az itt megtalalhato rengeteg hohoho horgasztol vagy nagy vadasztol!
annyit azert hozzatennek, hogy 2% kockazat tul sok, kezdoknek 0,5% ajanlanam, 1-1,5 ev tapasztalattal felmehetsz 0,6-0,8%-ra, es volatility risk helyet hasznalhatsz fix risket is, tobbet nem ajanlanek en.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?