Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ezt nem értem.
Fülescsésze, ha van az felfelé áll (ha az egyáltalán, minden esetre fordítottat nem látok). Célára az alj és a nyakvonal távolságának az 1,618 szorosa (161,8%)
Hát nem tudom... eléggé felfelé indult el most minden eu index... meg is találták az ellenállásokat, várnám én is, hogy történik valami, de TA ide vagy oda gyanús, hogy ma is tökörészés lesz...
Ahogy #889-ben irtam: DAX nem tud felmenni rendes jobbvállra: SP, NQ nem jön le rendesen nyakra: DOW tipródik. Ilyen elcseszett mixtúrában nem tudom, mit fog jelenteni a 'lassan épül' :-(
A baloldali váll ~ két hét alatt épült meg, SP-ben ráadásul a jelenleginél jelentősen alacsonyabb szinten.
A magam részéről erre a ~ három napos jobbvállra kicsit bizonytalannak érzem rámondani, hogy 'megcsinálta'. Mindazonáltal persze lehet...
Ha tanultam valamit ebből az egész tőszdei mizériából, hát leginkább azt, hogy aki biztos a dolgában az vagy lúzer, vagy meg tudja venni az adott papirt :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?