Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igazad lehet,de ennek a látaszgazdaságnak a végén nagy böjtje lesz!Kína kipakolja kötvényeit USA-ban úgy le fogja szarni a dollárt,hogy öröm lesz nézni amikor bejelentik az új világpénzt!
IQ-t. Laasíts. Ha fordul ráérsz, sokáig tarthat. Ha nem , akkor nem buksz sokat. Kis pozit lelkileg is jobb kistoppolni.
Törölt felhasználó2012. 09. 06. 16:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Számonkérlek? Mennyiszer kértelek magyarázd el mit miért teszel???? Emlékezz csak! Te még mauilt is küldtél h írjam már meg mit miért hova várok, hogyan húzom a fibót! Így történt? Én kb 20x kérdeztelek itt a közösben, egyszer sem válaszoltál!!! Nincs evvel baj, mert én megállok a lábamon, de van itt sok olyan, aki követ embereket..... őket nem vezetni kell, hanem átadni VALAMENNYIT (persze nem mindet), h Ők is tudjanak maguktól kereskedni. Sztem ez a topik nem a "királyok" miatt jött létre, hanem h egymást segítsük!
Látom nem érted a gondom...
felesleges...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?