Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na én csak most érkeztem és látom tp zárt 7004en és fordított shortba - túl korán termszetesen- , de most adtam még rá, ha lesz ugz akkor jó leget 965 körül van a tp.
(#57218) Re: köszönés
Értékelés: 0
előzmény (#57217: lipido) | válasz erre | Tegnap, 17:39
Kicsit óvatosabb:)
link
lipido
Jelzés a moderátornak
(#57217) Re: köszönés
Értékelés: 0
előzmény (#57215: brikka) | válasz erre | Tegnap, 17:38
Csak h én se maradjak le a "nagyoktól" :)
Nem igazán tetszett a 7009, napok óta nagyon bizonytalan voltam ezzel kapcsolatban, de nem szeretek minden információt belőletek kiverni, elvégre nem vagytok szárazdajkák, ugyanakkor ha valamelyikőtök mondja a saját szintjeit, azt el szoktam fogadni ha kb megegyezik azzal amit én gondoltam előre, mert eddig mindig a Tiétek jött be.
Az okosabb dolgát megfigyelni szerintem nem szégyen.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?