Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Természetesen, az augusztus 28-i ottani oldalazás alapján jelöltem ki, mert úgy értékeltem, hogy állandó dax szinthez kell tennem, és múltkor (1-2 hónapja) kérdeztelek Titeket, hogyha egy ilyen szinten kicsit át-átcsap, akkor azt a mozgást még ehhez, vbagy egy már felette lévő szinthez párosítjuk, és azt mondtátok, hogy még az előző támaszhoz. Ez volt a saját kijelölésem alapja.
Aug 29-én ugyan komolyabban átment rajta, de én M15-öt használom a fő fáklyámnak, azon ezek a túlugrások pedig "csak" kanócok.
infla nem rossz pedig féltek, hogy felpörög (mondjuk oil az dRága most), de legutóbb hatalmas tőke ment ki a piacra, amit, valjuk be öszintén lehet a mai napig látni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?