Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a görögök a mai napig csak próbálkoznak, soha az életbe nem fogják visszafizetni azt a rengeteg pénzt! Egy hatalmas hitelspirálba vannak ....., úgy mint mi magyarok!Kozmetikázni lehet de attól nincs visszafizetve semmi....
Én értelek,nem azt mondtam holnap reggel azonnal neki kell rohanni, de short érett lesz szerintem a végére, péntekre tuti! Wana jól látja, a külföldi pairokat forgalom arányába nézni kell....hová táraznak...
Még mindig nem érted a tőzsdét!! Ha ma felhúzzák, akkor holnap ki fog belevenni még? Ma letolják pöppet, holnap meg mehet fel, így mind a 32 irányba keresnek!
A két jegybankári forrás azt is elmondta: Mario Draghi EKB-elnök a holnapi kamatdöntési sajtótájékoztatón a kötvényvásárlási program kereteinek ismertetése során hangsúlyozni fogja, hogy az EKB beavatkozása erősen feltételfüggő. Ez azt jelenti, hogy csak akkor veszi tovább a bajban lévő ország rövid futamidejű (3 évig terjedő) kötvényeit, ha az érintett tagállam teljesíti a külső mentőcsomagért (feltehetően az EU/IMF felé - a szerk.) vállalt gazdaságpolitikai feltételeket.
A holnapi lényege ez!
Szerintem holnap lehet shortolni...... nem hiába nem lelkesedtek a spanyolok és az olaszok ma!
igazad van, köszi az eddigi munkádat:-) sajnos még tanuló szakaszban vagyok, olykor elkapom a ritmust.. de pl. ma is egész nap melózni kellett és megbeszélések is voltak, így nagy mozgásokból kimaradtam, rajzritmusból kiestem... de lesz ez még máshogy is:-)
igazad van, köszi az eddigi. sajnos még tanuló szakaszban vagyok, olykor elkapom a ritmust.. de pl. ma is egész nap melózni kellett és megbeszélések is voltak, így nagy mozgásokból kimaradtam, rajzritmusból kiestem... de lesz ez még máshogy is:-)
:)) Nem csak egy, de... ne hogy bezavarjon a képbe:)) Jobbnak láttam így...
PS: Jövő héttől nem fogok ilyen szorgalmasan adni az indulót-célt.... legyetek kicsit "önellátóak" Ez sokaknak nem fog tecceni, de .... úgy gondolom, h elég sokat magyaráztam, rajzoltam...stb ahhoz, h most már Nektek is kelljen vmit felmutatni!
PEACE
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?