Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hogy mutatna egy fraktál szerkezet minden eleme egy helyre?
Azt írtam, hogy akár készen lehet a D (még nem volt) így ma/holnap jöhet E fel kb 6990 környékére, de nem 7018 fölé. Ha így alakulna kialakulhat egy a-b-c szerkezet (magasabb trendszinten) 6800 környéki célárra.
(Akkor még hozzáteszem, hogy ideálisan a=c-vel, vagy valamilyen fibo szorzattal + korrekciós csatorna aljáig történő ármozgással.) 6700+csati törés már impulzív szerkezetet sugallna...
Ez egy lehetséges elképzelés, nekem ez a legszimpibb, a kritikus szint 7018, mert E nem mehet C fölé...
azért nem annyira számít itt most, mert ezt a háromszöget (ha az lesz) mondjuk m15-30-on láthatod szépen (MACD+RSI-t), esetleg H1-en, belső szerkezetét pedig alacsonyabb idősíkon, de a magasabb trendszintű A-B-C-t pedig inkább H4-en...akkor melyiket írjam neked?
Sztem lényeg az idősík.... nem mind1 h vki mondjuk várja 90-ig (de 50-től) vagy ugyan ezt várja mondjuk 10-től! Hullám elméletedre célzok!!Nyilván ami m15-ön mondjuk megcsinálja a 12345-abc, az h1-en csak lehet h 3-ig elég!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?