Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Aszongya röviden, hogy innen elvileg max. 7k fölé kicsivel még benézhet, aztán onnan megindul lefelé. Ha mégsem, akkor 7220 jön. Tegnap du. még külön posztot is írt, hogy ezt bejelentse.
Hullámos szemmel szerintem külön kell választani őket, mert nem biztos, hogy ugyanazt a mintát csinálják. Az SPX-et pedig máshogy számozom nagy képben...
Ez a háromszög verzió 7018 fölött bukik meg, de még lehet egy komplex flat is a dolog.
Azt nem tudom, de magyar fiókvezető Ausztriában nemigen van. Még Osztrák nők sem szoktak lenni nem hogy külföldről érkezők...Itt nehéz karriert befutni ha nem mondjuk mérnök vagy vagy ilyesmi....
Jaaaa így már értem...Sajna tipikus...Nekem is volt olyan időszak sokáig amikor bármit csináltam a pozi kb max 20 percig volt épphogy nyerő és azonnal a másik irányba húzott el...Stopp persze nem volt és pislogás és szépítés ment... :)
Hi!
Tehát te nem négyes hullámnak látod a mostani sávozást mint cimballi?Mert ő (ha jól értettem)a napokban?kitörést felfelé vár,ami viszonylag gyorsan be is hal,de az sp-t új csúcsra viszi.Gondolom ez a daxnál is minimum 7200-at jelentene.
Jah, nem azért nem olyan rossz a helyzet a bankban, hogy mellékesen még táncolni is járjon.. :)
Egy mekiben most nettó 1150 et adnak plussz persze a műszak pótlék. A bank ezt még megtoldja pár db 100 assal, de ahol asszonypajti van az a bank nem is fizet annyira jól azt mondják...Ő központban van, egy sima ügyintéző a fiókban ~1500 körül kaphat kb ugye 14x plussz bónusz és karácsonyi pénz is van még külön...
Igen-igen. Valószínűleg rajtunk kívül is vagytok páran, akik shortban ülnek.
De a teóriának az a lényege, hogyha Sergei, Viasz és JK007 egy időben azonos irányba várja a DAX-ot, akkor dafke nem megy abba az irányba, hanem az ellentétesbe, de minimum oldalazik.
Viasz, kizárt, hogy ezeket eldobáljam, k*rva sok zsetont toltam bele korábban... Szóval marad az oldalazás, vagy a long. :D :-/
Gyeröknek jön a foga, úgyhogy hagyjuk. Kurvamód megszenvedünk minden egyes kis foggal, darabonként 1-3 hét ébrenlét meg nyüszögés. Az hogy én ko vagyok hagyján, de a kölök is már. :-(
Szóval először azt hittem ahogy olvastam hogy elment valami klubba táncolni, mondom még gyakorlatilag alszom, bocsi :-)
Ehh, bankban dolgozik. Lehetek indiszkretén? Nejem erstés (a szerencsétlen istenadta) és erőteljesen elgondolkodánk a kiköltözésen. Kb milyen mannát vágnak mondjuk egy standard banki ügyintézőhöz?
Egy impulzus 5 hullámból áll, amiből 3 szintén impuzlus, 2 korrektív (ezen belül szintén van impulzus)...és így tovább.
Megnyúlt hullámok, főleg harmadikok gyakran kezdőnek 1 (impulzus) 2 (korrekció) sorozattal, így építi ki a piac kitörés/letörés bázisát. Itt egy elő példa:link
lehet máshogy számozni, de a kontextus értelmezése (felfelé trend minute/minutte szinten)jó volt élesben is:link
De ezzel előre számolni - szerintem - nem érdemes, mert többször fog besülni a várakozás, mint bejönni, és inkább számolok egy lassabb mozgással, max. pozitív csalódás ér :)
Szegény, hát az nem valami sok még ha egybe tudtad volna aludni sem.. :(
Jaja, voltak 2 hete próbanapon a szöszi Osztrák barátnőjével és tegnap kezdték a tanfolyamot.. :) Mindig sportol valamit a párom eddig a zumba volt a menő, most a rúdtánc, azt mondta ha kiteszik a banktól és ez jól megy még mindig lejárhat max majd Olaszba táncolni.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?