Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:):):) Jaja, egészen biztosan, már sokkal visszafogottabban fogalmazol mint az elején.. :) Én mindig azt mondom nyugtával a napot...Ha egy nő felkelti az érdeklődést és bekerül az agyba és elkezdesz rajta gondolkodni akkor ott elindul valami...Persze simán lehetsz kivétel.. :P :) De engem is mindig az olyan nők fogtak meg akik látszólag ellenálltak, aki azt mondta amit hallani akartam, hogy szex legyen az este vége azok valahogy nem...Ma már bánom is mint állat.. :) Kimaradt így pár olyan lány akit azóta is bánok.. :)
Viasz, azóta sokat kulturálódtam, pl már nem mondom annyit, hogy faszom. Ez pedig 2009ben volt, rég történt na :)
Jhony: nem gondolom... Mondtam R.-nek, hogy meséltem róla a tőzsdés kollégáknak, azt mondta reméli ez egy intelligens csapat és szedek magamra valami jót köztetek :)
Nem az volt! Azért érzem, hogy mi a marás és mi nem. Vmi olyasmit írtam, hogy 8 körül eldől (amikor csökken a spread), hogy le vagy fel tör ki a DAX. Te pedig az OTP topikhoz hasonlítottad. De ne menjünk bele...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?