Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem már sok "túlképzett" marinéni. Ezeket a dolgokat már nem sokan veszik be.... Én azt mondom, inkább leszorítják addigra, majd böfög vmi jót.... elkezdik felfele húzni (1-2 napig) majd hirtelen bedöntik, és benneragad a sok sok hiszékeny! Már sok olyan trader van, aki a magasra húzott papírba nem igen vesz bele
Természetesen ez mind magánvélemény, és lehet h hülyeség!
elvileg ha logikusan gondolkodunk akkor a penteki bernanke beszedre kellene a legmagasabbra felhuzni mindent, hisz ez "igy szokas", akkor lehet sok penzt keresni ha jo magasrol esunk.....
Ezért nem megy az EKB trécselni, mert ha lesz kúe3, akkor erősödni fog a juró a dodóval szemben, és az nem jó az európai válságnak! Nem is értem hogy gondoltad, ha nyomtatnak akkor erősödni fog!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?