Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax-hoz annyit, ha felfelé törné a csati (ez alatt szignifikáns törést értek), akkor egy Y hullám jöhet fel, kb a 7050 környékére, vagy egy picit fölé.
szerintem sok...az egyik fraktál szerkezetben gondolkodik és kontextusban törekszik egy adott idősíkon valószínűsíteni a trendet...a másik meg szerintem egysíkú. Nekem a hullámelmélet az alap, a többi pedig a finomhangoláshoz kell...
Persze, ha hetesen nézem, vagy havin, akkor más értékek a korrekciók! Ezért nehéz ez, és ezért lettem kicsit pipa cápára. (mindent lehet korrekcióval magyarázni, csak az időtávot kell nyújtani. De ha naposon, vagy pár napot kereskedsz le, értelmetlen havi/heti/napos csártot elemezni)
SZERINTEM!
azért raktam fel, mert nekem ez az esés még messze nem meggyőző...nyögvenyelősen, korrekciós csatornában történik az ármozgás. Előbb törje azt a vacakot...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?