Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szerinted érdemes még Optimát venni, illetve tartani - mert van egy pár db. kb 300% haszonnal, azt most gondolkodoba estem...
mondjuk manapság idehaza a Kötvény a nyerő...
Eléggé belefáradtam már a klf. májsztrókba, rendeztem is minap egy alapos irtást a könyvjelzőim között :-) Rocco marad, meg még egy doom-blog az amcsiktól, a többinek kusch :-)
Minél több elemzőt néz az ember, annál kuszább az egész.
legalább nem eredménytelen a napod... unokádra rá hagyom a notimat baszki, legyen kedves bezárni majd az én shortjaimat is :)
Amíg el voltam hallottam a rádióban, hogy holnaptól 6-8 ft üzemanyagár emelés, mert ugye olaj világpiaci ár és a készülő konfliktus. Ki kéne telózni mózesékhez, hogy mi a bánatra készülnek valójában, dobjanak már valami hasznos infót!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?