Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jaja, itt vagyok én nem maradtam le...Daxot csak mozizom...Italyt is longoltam még, most már nincs semmi csak a dax shortok...De az unokám majd zárja őket.. :)
azert azt ne feledd, h napi cfd koltseg is van(amennyiben cfd-kent veszed), meg ha shortban vagy akkor az osztalekokat is vonjak, de ok, egyebkent ertem a csiziot :)
egyebkent nekem nagyon hihetetlenul hangzik, h DT-vel lehet hosszu tavon eredmenyesnek lenni. erre az is raerositett, h epp a napokban neztem egy kiffejezetten DT alap teljesitmenyet... hat nagyon nem volt meggyozo..
Szerintem meg nem szabad másfél millát eltapsolni úgy, hogy daytrade stopokkal morzsoljuk le az ügyfél számláját, amit mindig munkaidőn kívül ütnek ki. :)
Tehát daytradelünk egy olyan rendszerben, ami erre nem alkalmas.
Igen, mert népünk koronás vezetője szabin volt és nem beszélt marhaságokat, meg nem nyomta a heroikus szélmalomharcát. Most úgy látom nyomott egy kis ricinust és rákezd. (gondolj vissza a tavalyi évre)
Ahogy én látom ilyenkor egy darabig figyelnek minket, aztán idebasznak. Lehet benyalunk a 270 alá, de királyunk el fogja intézni. Sajnos!!
Nem akarok (nagyon) ünneprontó lenni, de a HUF eddig leginkább az általános helyzettel mozgott együtt, a magyar baromkodásoknak leginkább csak másodrangú hatása volt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?