Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ilyen szokott lenni, néha csinál az rbs oldala is ilyet...Amikor 6800 körül voltunk egyik reggel egy ilyennél leszúrt 5900 ra.. :) Ott jó lett volna akkor venni ha lehetett volna.. :)
Azért 607-nél most gyorsan lezártam a folytonossági hiány megszüntetésére spekulált longomat.
Azt a másik kifejezést én nem fogom használni, mert mióta én a tőzsdére néztem, azóta még egyszer sem jött be az ilyesmi.
Na de nyugovóra térek, hagylak benneteket pihenni, ugyanis Nektek holnap kő kemény napotok lesz (és ezt nem viccből írtam).
Jó (k)éjt Nektek, és sikeres holnapi napot!!
PS: Lehet h majd azé bekuksizok olykor :))
Törölt felhasználó2012. 07. 27. 00:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Forca G linkelt írását ha elolvasod..... komolyan elgondolkozhatunk, h ez a válság is csak a Zemberek pénzkiforgatásáról szól!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?