Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jó reggelt, sziasztok!
Tegnap zárultak a dax shortjaim 6350en (délután nem voltam már itt, ide tettem a tp-t). Olaszoknál, spanyoloknál él még a short tilalom?
Kellemes short pakkon ücsizek, meglepő, de immáron nyerőben. TeNNap lö'fekvéskor azon gondolkodám (különösen az este Alex által mutatott doji starok nézegetése után), hogy ma valszeg át kell ülnöm longba, de ha azt nem is, minimum realizálnom illik a profitot.
NemtOOm.. Ázsia szartul nyitott, hambisoknak az Alma olyan az iránymutatás szempontjából mint a három királyok csillaga, no meg kicsikét nemzeti idol is vagy mifene. (sosem értettem őket)
Azt hiszem maradok a shortomban. Amúgy Depriv papa 2. verzsönje részemről is abszolúte preferált.
Azt hiszem valamiféle pszichés válságba kerültem.:) Tudom, hogy gáz, de ez van.
H4 től felfelé behaltak az indik(adx,rsi,adx2), bőven fordulhatna. Alatta shortra adnám.
Alapvetően nem hiszem az eur létjogosultságát, tehát inkább mondanám magam destruktívnak, de jelen állapotban valami azt súgja, hogy ez így most nem kerek. Egyre inkább érik egy nagyobb fel kör, de nem tudnám megindokolni, hogy minek kellene meghoznia és mikor és milyen szintről. Viszont a grafin egyértelműen látszik, hogy kicsik a napos gyertyák, már nem tud olyan erősen esni.
Nem tudom... Azt hiszem pihizek pár napig. :)
Sok minden függ most a reakcióktól szinte megjósolhatatlan... már m15-is 1,199 környékére mutat.... elég fura, de ha ecce eztet mutatja, hát mit tegyünk... meglátjuk
off megjegyzes:
a Ryanair a legszemetebb ceg amivel palyafutasom soran talalkoztam...
az uzletpolitikaja is annyira agressziv, h ez mar abban kodolva van. nomindegy, inkabb nem reszletezem, mert a vegen meg beperelnek rossz hir keltesert :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?