Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Most meg 22 pont bukóban kicsapott.
Ha nem, hát nem....
Ma van +77 pontom , viszont nagyon fáradt vagyok.
Innentől mozi, meg olvasok egy kicsit.
Ügyesek legyetek.
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 11:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
kész a ford.fej váll m15-ön
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 11:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 11:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Naaa! :-))) Ne örömködjön ennyire Kend, mert nagyon nem jutok egyezségre Önmagammal az említett dolog miatt. Az igazán félelmetes az az egészben, hogy ezen a héten realizáltam életem eddigi legjobb profitjait, pont amikor tényleg kizártam a megszokott hír-és vitaműsorokat, gazdirádiót, itt sem olvastam el egy cikket sem. Kicsit kezdek már kiéhezetté válni, még pár nap és elmegyek Story magazint venni.
Ez egyébként mindennel ellenkezik amit eddig tudni véltem, vagy tanultam, úgyhogy piszok disszonáns ahogy épp érzem magam. Kicsit sok bennem emiatt a düh. Gondolom ezt azért megérted.
Mindegy bosszúból ma este is iszom egy alkoholmentes sört. Az majd eltereli a gondolataimat. pfff :-))
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 11:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Látom tudod miről beszélek.. :) Hírre soha semmikor nem szabad kereskedni, persze bele lehet ülni egy gyors irányba, de ez manapság egyre kockázatosabb ugye a hambis csapatot elnézve amit csináltak tegnap is...
(#41256) Re: juro..
Értékelés: 0
előzmény (#41253: lipido) | válasz erre | Ma, 09:12
403 környéke belefér a tegnapi esés korrekciójába!!
lipido
Jelzés a moderátornak
Túl ment, de vica-versa :)
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 11:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na ja, max egy 2-300 pontnyi nyerőben lévő pozit lehet, de azt is kb egy ebédszünetre.. :) De nekem akkor is van követő mert bármikor történhet olyan esemény ami miatt úszhat a szép nyerő...
Én a híreket és az adatokat is úgy kezelem, hogy felírom az időket mikor jönnek fontosak mikor kell jobban figyelni, de ennyi jó ideje nem is nézek semmit, erre alapozva nem szabad szerintem kereskedni, de szerintem wana és lipi is egyetért velem...
Semmi short tilalom van, de az a cfd re nem vonatkozik...Csak a részvényekre..Legalábbis nekem volt italy shortom.. :) Meg már tegnap is érvényben volt és tegnap is...Szal ez ránk nem vonatkozik így is tudtak esni szépen...Akinek sok pénze van (bankok, broki cégek) most is letudják nyomni és keresni rajta, csak a "nem létező" részvény kölcsönadás szünetel.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?