Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jó reggelt, sziasztok!
Futik lefele, juró szerintem, ahogy tegnap is írtam, 1,207-ről lefordul normálisan, arannyal vagyok gondban (egyik legjobb indim ish), bár van shortom, mégis paralimpiás vagyok. Megint képbe kerülnek a kúes várakozások, Akkor viszont nem nagyon fog esni, és ez a pijacokat is tartja majd. Érdekes napunk lesz. "möglássuk" hogyan reagál a pijac a görög fejleményekre+apple jelentésre!!
Mindenkinek szép napot, sikeres kereskedést!
Jó reggelt, thx & grat, ezt a szép szimmetrikus fejvállat magam is stírölöm már jó ideje, csak a kisördög azt mondja, hogyha ez annyira "adja magát", akkor mennyi vajhh a valószínűsége hogy bejön? Akár most is leszakadhatna és akkor maradt vissza három emelkedő csúcs, a TA sem sérülne nagyon--- hm? Persze könnyen lehet, h. éppen azért, mert a szimm. fejváll adja magát, meg is lesz. Nem is volna ellenemre, poziból beszélek.
Jelen helyzet szerint ~ záró -60 pöttyön nyitunk. Alapverzió, hogy innen fejváll: ferde nyakvonallal - másik ilyet pirossal kereteztem a rajzon, szóval nem egyedi eset - fel max 6600-ig, majd le.
Egyszerű, nagyszerű: link
SP analóg mellékelve.
Apró probléma, hogy ugyan megcsinálja ugyan a réstöltést, de a minapi SP zászlót (ha zászló) bizony nem engedi kiteljesedni.
Szóval, kettes verzió: link
Van nekünk egy potenciális nyakvonalonk 6100 körül is. SP-ben ez ~ 1310-ről indulna. Elég erőszakos emelkedés lenne, de pont efféle esést már láttunk, ugye...
A réstöltést ez is megcsinálná, plusz a 310-es zászlót is engedi.
Aztán persze, hogy mi lesz, azt majd a tőzsde eldönti :-)
Jul 23ig lehetett foglalni, nem?
Koszi a gyors valaszod elore is
Törölt felhasználó2012. 07. 25. 05:33
én meg tartom korábbi víziomat;hirtelen kijózanodás(200-as visszateszt-megvolt),majd egy-két hónapos.szélesebb sávú oldalazás 350-650 között,azután ősszel,év végén laposkúszásban fel 7.500-8.000 közé(pillanatnyilag hihetetlen tűnik,de...)
ugyanakkor nem kizárt az sp dupla csúcs beteljesülése sem 1.275-80 körül(szerintem görög függő)
Urak, talán eddig nem tünt fel, de én, amúgy, javíthatatlan optimista vónék...tehát nem valami gonosz, "deutálomavilágot" indíttatásból írtam ezeket. :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?