Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az nem biztos hogy túl vagy rajta. M15-ön is megjelenik, ezért gondoltam hogy azon az időtávon is "mérhetőbb" mozgás következthetik. Vagy nem ik. Das ist das ok amiért kérdeztemik.
Azokon a szőrökön én már túl vagyok. Akkor stoch is megerősítette. Egy gyors fordulóra kaptam el a szőrt, 413-ig.
Még nem látom, hogy nagyon fel akarna menni.
Csak kérdés volt az elvi lehetőségről, a shortom megmarad! Lefelé várom türelemmel, de ilyenkor van időm figyelni a chartot és jeleket keresni amikkel vagy elhajtottok hogy hülye vagyok vagy urambocsá' stimmelhet is :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?