Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a napos gyertyak eddig folyamataosan magasabb aljakrol arulkodtak, bar a testek mar nem tamogattak eddig sem a longot....viszont a mai nappal az emelkedo aljaknak is vege mivel a tegnapi alj ala ment....most usanak megint meg kene forditani az eurusd trendjet rovidtavon mint a mult heten penteken....akkor az indexek lent voltak, most pedig fent....hm....ketseges h hirek nelkul ez menni fog-e....15.30 utan kiderul.....
deprivvel dumálunk már jó ideje... had ne írjam má oda mindig. Aki késik, olvasson vissza szerintem. Ne több ember "dolgozzzoon" az 1 miatt.. szerintem!
Most értem vissza a géphez, nincs időm mindent visszaolvasni, de ez így kissé zavaros...
Ha nem a DAX-ról van szó, akkor kérlek mindig írjuk oda, hogy melyik instrumentum, illetve legalább a 100-as szinteket, persze csak, ha a topicgazda is elfogadja! :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?