Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
egy kanyi vasat nem adtam volna ilyen usa futik mellett, hogy ma usa nyitásig lesz mínuszban is....arra adtam, lásd, a shortom, hogy lesz vissza réstöltésre mozgás, de ez így meglepő......
én reggel még (de csak 23150 felett) kitörést vártam. 23135ig jött. Egyelőre dupla alj 22917. Próbálják megfogni az esést. 22900 alatt jöhet a 22850 lendületből, ezért tettem volna ide a TP-t. Ha mégis long, az órás gyertyák " végei" 23050. Nem longolnék, kivárnék.
ahogy megindult 23100 fölé sokan nem adtak volna egy kanyi vasat sem, hogy ma lesz 22900 környékén....főleg, hogy közben USA futik nem volt érdemi változás a vastag pluszból....
Trump variál a vámokkal. Hogy mi az előnye vagy a hátránya, azt nem tudjuk. Én csak hátrányát látom,ha nem vezetik be őket. Pont azért kellett volna a vám +, hogy az USA költségvetést helyrehozzák. Így miből lesz ráncfelvarrás? Recesszió jön.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?