Leírtam.
20150 Bonti ne zárd le, tartsad. Emelkedett pár 100 pötyit még, már ráfordult, hibásan.
21100 DAX LONG. azóta is shortolgatjátok, ahelyett hogy 1X a hülye TA-sra hallgattatok volna.
Most stoppolhatnád 21500-21600-21700-ről, nyugodtan aludnál, mert +400-500-600 pontban lennél.
Értem de "200" oda, ha stoppol, most meg ülnek egyesek -200ban, ahelyett,h +400-500ban ülnének.
Ezért mondom neki, 1-et figyeljen, ne 3-at.
3 eltérő index, 3 eltérő baromsággal, 3 eltérő TA logikával.
Most ennek fényében, ki gondolta rosszul? Én a longot, vagy azt,h "itt érdemes-e nyitni shortot"? végülis 1800 pöttyöt ment fel, végülis, akár eshet is, de nem esik.
Esik majd? Lehet. "itt és most mit választanék"? Semmit. Lentebb döntöttem volna.
vagy ha esik (SAJÁT PÉLDA!)-éppen esésre áll, már nem hiszek a szememnek "ÚGYIS MEGVESZIK", akkor pont nem nyitok, amikor kellene, mert már annyit buktam a szponzkordással, hogy a seggem is fáj miatta.
esik 200-300 pontot, de közben 700-at benyaltam a short "próbálkozássokkal", melyik lett volna kifiizetődőbb, longba beleülni? VAGY keresni a 200-300 pontos shortot?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?