Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
gratulálok, ma én is nyugodtan alszom, ráadásul, rengeteg dax shortot átraktam nasdaq shortba, mert a dax már esett egy keveset, az meg a csúcson volt, ha ez így marad holnap.........szép álmokat kívánok mindenkinek
ez valami hacker volt ...elhatárolódom...:) Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek... "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." ( ezt már én is unom )...:)
Disclaimer: nettó short poziból írtam, átlag 750 pontos nq100 mínuszban. A rózsaszín köd még kitarthat pár hétig, szóval pls kezeljétek fenntartással, és tőkének megfelelő kockázatkezeléssel.
Kis mértékben emelkedik az infla. A gazdasági adatok nem mutatnak esést. Az más kérdés, h a hiány emelkedik ott is. az nem zavar senkit? - 6-7%? USD MRD-okban mérve......
93%ban 25pontos vágást várnak, de csak 63%a a megkérdezetteknek tartja helyesnek a vágást. Mindegy ma mit lépnek, ha nem vágnak esés a meglepi miatt, ha vágnak de 2025re csökkentik a vágás sebességét, akkor amiatt lesz esés. Lassan nyilvánvaló lesz, hogy két lovat egy seggel nem lehet megülni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?