Ha hiszed, ha nem, volt idő, amikor két számlám volt. Sokáig tipródtam, hogy milyen irányra tegyek. Végül az egyik számlán megtettem az egyik irány kicsiben, majd a másik számlán a másik irányt nagyba. A kicsit buktam, de a nagy bejött. Tényleg ki kell tapasztalni, hogy milyen kereskedés jön be az embernek. Most már nem csinálok ilyet, egy számlám van.
Visszatérve az összeesküvés elméletekre. Szerintem épp platform üzemeltetők mozgatják az árfolyamot. Ők pontosan tudják, ki mire fogad. Bazin nagy tőkével tolják azt az irányt, amelyikre a többség nem fogad. Nem véletlen 75% bukik, 25% nyert. Mindegyik elmondja. Na mindegy.
A mai napon inkább a DJ shortolgattam. Talán te mondtad, hogy az jobban esik. Hát akkor azt kell shortolgatni.
Visszatérve az összeesküvés elméletekre. Szerintem épp platform üzemeltetők mozgatják az árfolyamot. Ők pontosan tudják, ki mire fogad. Bazin nagy tőkével tolják azt az irányt, amelyikre a többség nem fogad. Nem véletlen 75% bukik, 25% nyert. Mindegyik elmondja. Na mindegy.
A mai napon inkább a DJ shortolgattam. Talán te mondtad, hogy az jobban esik. Hát akkor azt kell shortolgatni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?