Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A lényeg,hogy mindenki boldog.. Új nap,új lehetőségek.. Nem kell mindent megfogni.. Ki kell venni a nyerőket,a veszteségeket meg lehetőleg elkerülni..reménykereskedést abbahagyni..a miérteket elengedni..közhelyek ezek,de mégiscsak igazak...
Gratulálok én is! (Húú, elfelejtettem írni.) Ma este meg pihi, és semmi telefonnyomkodás. :) Valami jó film vagy sorozat estére mondjuk a Netflixen. :)
Ma nem volt időm írogatni, de én is tettem el szép kis nyerőt. Én bevettem az esésbe majdnem teljes tőkével és csilingelt a pénztágép. Mai feladat, hogy nem nyomkodom. :)
https://kephost.net/p/MTU1MDM2Mw.png dax m5 ,visszajött a halálból. azóta már 19070. volt egy 5000db-os TL-es 4000 vagy 4100-ról.>4600 ..szép. 19000 sokadjára megerősített padló. visszatöltötte a 19000-19040 rést.
elbasztam. írtam,h várom,h benézzen 18940 alá. lenézett ~18820-ig Hol zártam? 18940-nél......:D Tényleg csak nevetek rajta, de ha jó a vége, jó a vége... majdnem 6 számjegyű nyerő, örülök.
Jól van az..Gratulálok.. Én is mindig felültervezem a nyereséget,aztán amikor lenyugszok,örömmel nézem a számlát,meg azt, hogy közben visszafordult az irány és örülni kell annak ami sikerült..
DAX 4h: nem zár egyelőre 18980 alatt. szomorú. főleg úgy,h ez egy szépséges kalapács. ami már 19000 felett van. hogy ez a sávtörés ekkora tragédia legyen az apácáknak...ez hihetetlen:D.
Ha őszinte akarok lenni, akkor szomorú vagyok:D. A jó oldala az , hogy sikerült a korábbi terv, bőségesen: az én korábbi terveimhez képest 2 havi adagot kitermeltem, 1 pozival. A szomorú oldala az, hogy 3 is kijött volna belőle, ha nem ragaszkodok a hülyeségeimhez, hogy a világba várom lefele.:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?