Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha a dax megcsinálja a 19k alá bukást kereskedési időben. 14:30-ra visszavárom 19000-19030-ra. (USA CPI adatokra) vagy le se megy addig 19k alá. Egy emelkedő USA infla, akár +0,2-0,3% emelkedéssel beindítaná a gépezetet, az biztos.
19030 előtt próbálták megfogni, 19040, mindig ez van, 10-20 pötty előnnyel, hogy hátha nem zúzzák be. közben már 19034. szerintem USA-ig nem tör sávot.
Ha tettél stopot a longra,nem lehet gondod belőle.. Én pont előtte zártam minden pozit..Nem szeretem az ilyesmit..A multkor jól jöttem ki belőle,pedig stopom se volt..Tanultam belőle..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?