Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
5156-nál volt az eladási árjegyző, 5150-ért volt egy pack, rádobtam. Nasdaq 19800 körül zárt, durván 19900-nál kezdhet, vagy ekörül. már csak ezért is short, hátha visszanézik a tegnapi zárót.
DAX-ot most dobtam 46 certi pont bukóban, belefér. (kis tételnél nem számít) Átraktam Nasdaq-ba. Simán lehet, hogy a DAX-ot megtartják, a Nasdaq meg berosál. 4000-ről visszajött 3880-ra az eladási. Tegnap is valahogy így kezdett 3800 körül, lett 3700 környéke, majd reggelre 4400. gyakorlatilag 500-600 pontot visszajöttek certiben, az "barátok közt" is 150 pont környéke a charton.
Én reggel megint zártam mindent. Nem tetszett az esti Usa felhúzás,meg a reggeli kicdi minuszok. 800e jött tegnap óta.másodikán meg 1.4m Szóval ez a két próbálkozás kielégített ebben a hónapban.. Az a fajta tartós esés nem akar jönni,amire én igazából vártam..Ma egész nap füvet nyírtam,nem is tudtam volna figyelni.. Most látom,hogy jól döntöttem reggel.. Majd a holnapi infla adatra kell figyelni. Előtte már nem is igen nyitok pozit...
csdobosnak írom ő látja a certit. nasdaq TS 3850-nél agyaltam, h dobok rá egyet... de végül..dax mennyit jött fel, 200 pont.. legyen a DAX. na azóta a nasdaq 3980, a vételi (visszavétel(3920), már "nyerőben" lenne. Ehhez képest a DAX még bőven mínuszban.
dax m15 bollinger tető 19130 (a tegnapi plafon) 4h bollinger közép 19176 USA 10 éves 4.026 Olaj -2%. elszántan ott tartják az 1h bollinger közép alatt. úgy vannak vele, ha a napos középről pattanni tudott, nehogymár az 1h-s megfogja......Csak vicc. csak szegény dax, senki nem akarja megvenni egyelőre a 19080-as zónát. Powell ilyenkor hol van? Nem szeretnék 19070-nél shortolni, 19130-170-ről szeretnék, longos apácák hajrá!
.https://www.investing.com/indices/germany-30-chart DAX a napos bollinger középről pattan. "Long trend", korrekcióval című fejezet. 19070 felett jöhet az 1h-s ellenállás 19110, 200 pontos emelkedés után (napi min 18910-19110) a kisbüfik dönthetnek úgy, hogy profitrealizálás... Certi ára 5400 óta nem történt kötés, pedig már 5277, kivárnak. Amit én látok, EUR USD 1.10-ig visszaerőlködte magát, ettől volt a daxnak ereje reggel óta. De az 1.10 nagy támasz-ellenállási zóna. VIX csordogál, a tegnapi kitörési szint 21.7, 22-nél jár, a reggeli 23-hoz képest.
Pénteken én is shortoltam. 20020-19860. Ott dobtam , írtam hogy mit láttam. Csináltak egy V fordulást utána. A pénteki nap egy hanging man Gyertya. Keress rá a Googleben. A hanging man megerősítése egy , a test alját érintő gyertya, majd onnan padló. Végülis ezt láttuk tegnap. Várok egy újabb 19900-19970 érintést és lefordultást de 20030 felett necces. ( Azzal kiveszik a hanging mant.) Majd rajzolok.
Amugy tényleg nem volt időm fórumot olvasni. Most egyenlőre kikalapálják a tegnapi minuszt. :) Amúgy én is a shortokat tettem meg múlt héten, és adogatott pénzeket is. Kivéve pénteken. Tegnap zártám őket nullában és fodítottam. Úgy látom annyi történt, hogy hamar vettem bele. :)
miért csak 19011? Én kevésnek tartom. volt egy m5 letörés a sávból, azonnal visszajött 18940 fölé. 18980-nál erőlködik, sávkitörés jöhetne északra, 19030-19080 simán benne van.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?