Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://kephost.net/p/MTM3MTk4NA.png ezen a charton berajzoltam, miért pont a 18630-at írtam. ha a kitörést nézzük, 18680-18700 környékét visszatesztelheti, vagy extreme esetben AKÁR a tegnapi "MIN"-t, 18720.
Hú de utálok ilyenkor tanácsot adni, ha certiznék, és már jött fel 50 pontot, rögtön zárnám:D. De ti CFD-ztek. 1h bollingerből kiesett, a bollinger alj 18600. 4h bollingerből szintén kiesett, a bollinger alj 18580. naposon pont erre a szerencséten 18480-ra esett.
Én sem vagyok azért maradéktalanul boldog,mert nem tegnap reggel nyitottam meg,hanem délután.. De azért a 0.1-es cfd shortok nasiba,Daxba,estére már 330 ezer nyerőben voltak.. Ma ŕeggelre meg 550 ezer.. Tehát éjszaka még hozott 200 ezret..Akkor miért is kell lezárni? És ez csak a kisebbik számla..Az Erstés certiket még nem is látom.. Az viszont már biztos,hogy 1 millió körül lett volna,ha tegnap reggel nyitom meg.. Mindegy is..Azért így is örülünk Vincent..😊
Én augusttusban 5 nap alatt 5 milka nyerőt hagytam ki,hogy a július végi short kiszálló után nem mertem újranyitni augusztus elsején.. Nem akartam mégefyster azt a hibát elkövetni.. Pedig most is lezártam pénteken a sokkal jobb helyről nyitott shirtjaimat,de aztán ma újranyitottam hálistennek..
Hogy higy volt? Van! Csak sajnos nem reggeltől.. Füvet nyírtam.. Mire kész lettem,már beesett.. De megnyitottam mérgelődve,mert tudom,hogycez nem efmgy napos lesz..Tehát tartom.. 19.000-nél nyilván jobb lett volna,de így sem rossz azért.. Nasi, Dax cfd fele-fele arányban,certiből meg SP, Dax Ott Daxból van több.. Holnap behozza a lemaradást remélem...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?