Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az Erstének meg külön gratula,amiért ilyen jól időzítette az új short certiket..(nasi,Sp,Dax) Amíg meg nem történt a korrekció,esze ágában sem volt bevezetni őket. Most,hogy újra emelkedik a piac,gyorsan adtak bukásra lehetőséget..
A Daxot a D1 50 napos állította meg,a nasi viszont simán átvitte..Ha estig nem esik vissza,(miért is esne?)pont le@arja a sárga vonalakat.. Akkor holnap tovább emelkedhet a Dax is.. Egyik végletből a másikba ugrálnak..
Én zártam 14 25-kor a certiket..erős 0-ban.. A longról természetesen lemaradtam,pedig a kilövés után még sokat ment fel.. Annak pedig örülök,hogy shorttal utána nem próbálkoztam.. Ezek az adatok,most eléggé pozitív fordulatot hoztak.. Ilyenkor öngyilkosság shortolni..
"valószínű". végülis 17000 óta végig azt várjuk,h fordul. Én "hülye" meg longolni akartam délen.. Most már tökmind1. DAX 3%-ra ATH-tól, S&P 4% Nasdaq 10%.Dow Jones 2% "Adatvezérelt", az esés is az volt. technikailag szarul álltak, estek eleve, jött 1 fos adat, beborultak. Most 2 hét alatt csak jó adat jött. fals esésnek tűnik. Szeptemberben kamatcsökkentés, ma kurva jó adatok jöttek. Szoktuk mondani,h adatra UP, visszafordul hát pedig nagyon türelmesen vártam a JELET, nesztee is shortolt, bár valószíűleg már zárta. 18130 open- 18135 close (certinél -80 pont), belefért, utána meg jött a 18200... várom az ATH-t...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?