Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
5555 után 5700 környékén is járt, de úgy tűnt (ez a jó kifejezés) tűnt, hogy tovább eshet. Ezt annak fényében mondom, hogy senki nem adta még el. Tartják a shortot. 5400-asokat is, pedig volt 5700, és nem kevés db-al. ez 40-45 EUR pont esés, te már simán zártad volna, én meg még bizakodtam. 5504-as dobást most 5430-ért tudnám dobni (még nagyobb bukóban). vissza tudnék szállni 5480 körül, de 5 perc múlva adat, jöhet egy csapkodás. nem csak napos réstöltést volt, hanem a GAP 17919-18070 gap alját is visszanézte (17910-el) nagyon rá van állva 1h-4h bollinger tetőre, inkább a "csattanás" lenne a logikus, de mi a logikus?
Szóval: nem érdekelnek szalagok,hullámok,stb..... Egy indikátorom van:Stochastique +gyertyákat, órát figyelem. H4-en, esetleg D1-en várom a jelzést, hogy mi várható, utána a lehető legjobb beszállót megtalálni M5-ön, amit meg kell, hogy erősítsen M15,M30, H1 is. Nemrég talán Joe írta színre-színt, amit én is használok. De az is szempont hogy egy-egy gyertya hány pontot mozdult el, természetesen az idősíkjának átlagos mozgását ismerve. Hirtelen ennyi jut eszembe, de hozzátartozik, hogy néhány év benne van a szememben.
dupla piros hanging man. a mostaninak talán lesz megerősítő piros gyertyája. Legalább 19000-ig kellene esnie, de nem esik. még 40 certi pont nyerőm van, 10 egység DAX...
Nekem csak kőbaltás certim van. Szokásom addig tartani, amíg a pici haszonból is 0 lesz vagy minimális mínusz, általában ez a formám. :D OTP esik, mutatja az irányt, hogy szar van a palacsintában.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?