Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nézte valaki a Meta grafikont? https://finviz.com/map.ashx?t=sec_all Szóval, nem tudom mi hozza el az armageddont, de itt van a közelben az biztos. Nem vuilágvége, de mondjuk egy 200 pontos S&P esés.
USA (nasdaq) szép zöld hetes a múltheti doji után. dax kevésbé szép, letörte a 4h emelkedő csatit, bár a támaszok tartották. de sztem ez kevés lesz, korrekció jön hamarosan. Ilyen BIKA usa mellett sem ment át 17000-en, furcsa. Nasdaq ment csúcsra, DAx meg esett egy 100-ast. valószínűleg abba ment a lóvé , nem a daxba.
a nagymester ~ lofitty LOT-tal kereskedte le. hiába sok pont nyerő..ha értékileg kevés. Az a baj,h a stop miatt nyertem 10-et, nyerhettem volna 80-at is, erre figyelni kell, a TP-kre.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?