Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szia! Tegnap, hétfőn transzferáltattam át az OTP-ből az állampapírokat a MÁK-ból. Ma megérkezett a MÁK-hoz, jött az SMS 15:30 körül. Minden stimmel, készlet, érték, stb.
Szerintem 17.30 után nem fog mozogni semmit már napon belül...ellentétben a nasdaqkal.Ez meg az én meglátasom. Dehát tudod,nekem ilyen erős kijelentéseim vannak,nem kell komolyan venni..😉
Ja,tényleg..🤣 Csak egész nap a nasdaqról volt szó,és az kezdett el esni.. A Dax mozdulatlan..még eddig.. Remélem jó döntés volt tőled,igaz te nem viszed át holnapra..
nasdaq küzd 17550-nél. nvidia -t még 2%-al várnám lentebbre, min! 665 4h boliközép 630 (napos boliközép 600) kicsit el van "rugaszkodva" a valóságtól na... csdobos!!! 17500 na most fiygeld! a bűvös 500. hamar dobhat le magáról egy 50-et..:)
ezúton szeretném megköszönni , hogy azt a küzdelmet amit magammal folytatok a továbbképzésem terén , önzetlenül segíted a papi hívatásban tapasztalható komoly hiányosságaim feltárásával….viszont megfontolásra tudom ajánlani az a lehetőséget , hogy a kétségtelenül és láthatóan mély szakmai tapasztalataid a dax index elemzésére fordítanád esetlegesen további rajzos prezentáció formájában alkalomadtán (a lila pingvineket kihagyva tekintettel a közérdekre)…. persze szisztematikusan beleépítve az aktuálisan a gazdaságra vonatkozó és várható hatásokkal és természetesen óvakodva az indokolatlanul mély részletezésű, kevésbé a feladat megoldására koncentráló leírásról… https://www.youtube.com/watch?v=-AntX_EyfE8&list=RDPorbW96zz0M&index=6
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?